Medierne

25. januar 2024
Et skærmbillede af Føjletons hjemmeside

Jeg talte med Emma fra Føjleton om min oplevelse med at købe en ejendom i Danmark. På det tidspunkt havde jeg boet her i mere end 5 år, hvilket betyder, at jeg ikke længere behøvede at søge tilladelse til at købe en ejendom, men jeg havde ikke fast bopæl. Det er ikke et krav at have PR, men mange banker bruger manglen på det som en begrundelse for at afslå ansøgning om et boliglån eller kræve meget højere indskud eller renter, end de ville til danske statsborgere. (Dansk)

14. januar 2024

Med abdikationen af ​​Dronning Margrethe II og proklamationen af ​​Kong Frederik X var mange medier, især i Australien, ivrige efter, at australiere bosat i Danmark kunne byde velkommen til en ny australsk født Queen Mary. Jeg havde fornøjelsen af ​​at optræde live på Go’morgen Danmark sammen med to andre australiere. Jeg havde også et live videoopkald med Sky News og Today Show i Australien og talte med Channel 7 og Channel 10. Derudover talte jeg med et par journalister, som skrev artikler om proklamationen.

Four screenshots of appearances on Go'morgen Danmark, the Today Show in Australia, Sky News Australia and Channel 7 News Australia
2. marts 2023

Jeg talte med Radio4 om min kærlighed til Danmark, og mine tanker om et politisk partis urimelige forslag om, at der sættes en årlig grænse for antallet af ansøgninger om dansk statsborgerskab. (dansk)

11. juni 2021
A screenshot of the article on The Local's website, showing the article title and a photo of people attending a citizenship ceremony

På vegne af Fair Statsborgerskab! skrev jeg en udtalelse til The Local vedrørende 2021-ændringerne af indfødsretsreglerne i Danmark, kritiserer myndighedernes fokus på kriminalitet ved annonceringen af ​​ændringerne, på trods af langt de fleste ændringer, der berører studerende, unge, sygeplejersker mv. (engelsk)

9. juni 2021

Jeg havde et interview med Respons om 2021-ændringerne af statsborgerskabsreglerne i Danmark, som introducerede nye restriktioner, der påvirker min rejse til dansk statsborgerskab. Interviewet er ikke længere tilgængeligt på Responss hjemmeside, men en henvisning og henvisning til artiklen vises på Fair Statsborgerskabs website. (dansk)

Side profile of Drew Fremlev Fisher and a separate portrait of a young woman, combined into one photo with multiple copies of a Danish passport cover covering both
19. juni 2018
A screenshot of the article on The Local's website, showing the article title and a photo of Drew Fremlev Fisher

Jeg talte med The Local om at flytte til Danmark og nogle af mine tanker om tilpasning til livet i landet. (engelsk)