Om mig

Jeg er Drew (han/ham), som oprindeligt kommer fra Australien, og jeg kalder nu Danmark hjem. Jeg voksede op i Sydney på Eora Country og tilbragte det meste af mit liv der, indtil jeg i 2015 modtog et ’kan ikke-sige-nej’-jobtilbud i København.

Ved at kombinere over 12 års praktisk erfaring med at arbejde på internationale IT-projekter i roller inden for både forretning og IT, med en samarbejdende ledelsesstil, udmærker jeg mig ved at motivere teams og nå projektmål. I mit arbejde tror jeg på, at klar kommunikation, en samarbejdsånd og at skabe stærke relationer er afgørende.

Ud over mine professionelle sysler søger jeg aktivt muligheder for at få en positiv indflydelse gennem frivilligt arbejde. Dette ønske om at hjælpe andre giver mig en masse energi og giver mig mulighed for at udnytte mine færdigheder til at støtte sociale eller miljømæssige årsager, jeg holder af. Uanset om det er lokale initiativer eller bidrag til bredere indsatser, tror jeg på at udnytte min viden og erfaring til at bidrage konstruktivt.

 

Profile photo of Drew Fremlev Fisher, senior consultant

Projektledelse

Siden 2012 har jeg arbejdet med ERP-systemer AX2009, AX2012 og D365 F&O. Fra projektleder, superbruger, tester, træner, til konsulent Jeg har arbejdet med disse systemer primært fra et detail- og forsyningskæde/driftsperspektiv; Men mit engagement i mange internationale udrulningsprojekter betyder, at jeg også har en bred viden på andre områder. Jeg spiller ofte rollen som ’oversætter’ og hjælper med at bygge bro mellem de tekniske eksperter inden for IT og de funktionelle brugere i forretningen. Jeg har et skarpt øje for detaljer og en solid forståelse af vigtigheden af ​​masterdata for enhver virksomhed, og hvordan dette skal håndteres på tværs af integrerede systemer.

Jeg har været så heldig at arbejde på projekter, der involverer rejser til Australien, Danmark, Hong Kong, Kina, Thailand, USA, Polen, Spanien og Tyskland; samt at have været involveret eksternt i projekter for andre lande såsom Portugal. I de mange projekter, jeg har bidraget til, har der været anvendt forskellige projektmetoder, selvom der i de senere år har været en stærk bevægelse i retning af agil væk fra vandfald. Jeg er certificeret PRINCE2 Practitioner & PRINCE2 Agile Practitioner, certificeret SAFe Agilist og har førstehåndserfaring med effektiviteten af ​​en mere agil tilgang.
En kort oversigt over min karriere kan findes her.

DDS Stenlænderne

Jeg blev første gang introduceret til spejdergruppen i Egedal kommune for nogle år siden af ​​min mand, som har været medlem af Stendlænderne Tambourkorps i mange år, og hvis familie har stærke bånd til Stenlænderne gruppen.

Jeg har tidligere været medlem af bestyrelsen, men nu er jeg ansvarlig for at styre vores indsamlingsindsats, og jeg glæder mig hvert år til at hjælpe til i caféen på julemarkedet. I 2024 afholdes markedet den 30. november og den 1. december.

17, stk.4-udvalg omkring ”Borgerdialog” – Egedal Kommune

I marts 2022 blev jeg valgt som et af medlemmerne til Egedal Kommunes borgerdialogudvalg. Udvalget mødtes løbende for at drøfte, hvordan dialogen mellem byrådet og beboerne skal fungere bedst for begge sider. Da kommunen dækker så mange områder, på mange forskellige kompleksitetsniveauer, er effektiv dialog lige så kompleks og varieret.

Udvalget (bestående af både beboere og siddende medlemmer af byrådet) har i løbet af 2022 og første halvår af 2023 drøftet, undersøgt og givet forslag til byrådet om fremtiden for dialog i Egedal.